Friday, 18 November 2011

Hantaran Dari Yati

Assalamualaikum semua, apa khabar dah lama saya tak update blog ni. Bukannya apa, sibuk sikit dengan persediaan hantaran untuk ofis mate,YATI yang akan melangsungkan perkahwinannya pada 30 November ni. Sure yati berdebar2 menantikan saat bahagia. 

Tapi saya tengok Yati kat pejabat steady jek.. Cool Yati. Anyway Tahniah untuk Yati yang bakal bergelar isteri. Jangan Noti noti tau.

Yati minta saya buatkan gubahan hantaran untuknya. Oppsss emmm dah lama sebenarnya meninggalkan dunia hantaran. Rasanya dah 3 tahun tak sentuh. Tapi tak pe, Yati punya pasal, I'll try my best to suit to her budget and wish...


Yati memilih warna pink dan kelabu sebagai hantaran dari pihaknya kepada pengantin lelaki

Kita tengok hasil tangan saya yang keras ni ek..
Gambar-gambar ni disnap untuk koleksi blog saya
Lapik dulang belum letak lagi... Nanti Yati akan uruskan di kampungnya
Jauh perjalanan hantaran ni
dari Putrajaya ke Kedah
Anyway, semuanya dah dijamin tahan lasak.






Yati, tengok apa tu? Khusu'nya dia...

Balang Kaca untuk isi coklat

Bekas ni untuk isi kuih bahulu

Ha... yang ni special untuk isi buah..

Bekas cincin berbentuk Lurve

Kemaja Navy Blue untuk si dia

Untuk isi kek

Balang kaca diisi perapi diri Nivea

Sofa comel ni untuk letak jam tangan

Tuala untuk bakal suami Yati

Bunga tangan ros merah..

Awat tutup muka ti.. Part ni cek paling suka nak upload dlm blog.. Heheh....

Ha... Ni la Yati.. Kedah Mai

Cantik tak bunga tangan tu???  Sama cantik dengan tuannya kan..

Ha... yang ni gubahan bunga untuk yati letak kat dalam bilik pengantin.. saje buat kaler purple nak nampak fresh


Ni Office mate Yati.. Yang duduk kiri tu saya.. , belakng tu nani, diana, sally, mai dan wanie

alamakkkk yati dan udin sedondon la.... Tp tu bukan pengantin lelaki tau... kebetulan jek

No comments:

Post a Comment